prelog_logo

Storitve

Storitve

Nudimo vam

Storitve

Hladilniški prevozi

Hladilniški prevozi so namenjeni prevozu temperaturno občutljivega blaga, farmacevtskih izdelkov, cvetja… Prizadevamo si za varen in zanesljiv prevoz vašega blaga. Hladilniki imajo poseben prostor, ki ves čas ostane hladen oz. zamrznjen. Temperaturni prostori lahko nudijo tudi zadrževanje toplega prostora – dvojni temperaturni režim.

Storitve

Prevoz nevarnih snovi

Prevoz nevarnih snovi se nanaša na snovi, materiale in predmete, ki so zaradi svoje specifičnosti posebej obravnavani. Pri tovrstnem tovoru je treba poskrbeti za večjo varnost in uspešnost prevoza. Pomembna je posebna pazljivost, da ne pride do razlitja, da se preprečijo nesreče. Sem spadajo eksplozivne snovi, plini, vnetljive tekočine, samovnetljive snovi, odpadki, pripravki in jedrski material, ki izpolnjuje pogoje za uvrstitev med nevarno blago.

Storitve

Prevoz manjših skupin oseb – do 7 oseb

Naši vozniki imajo dolgoletne izkušnje, zato poskrbijo za prijetno vožnjo. Nudimo prevoze za 7 oseb (7+voznik). Kombiji so redno servisirani, so urejeni, čisti. Prizadevamo si za visoko zadovoljstvo potnikov na poti do cilja.

Storitve

Prekladanje in Skladiščenje

Nudimo tudi storitve nakladanja, prekladanja in skladiščenja v skladiščih s primerno temperaturo. Poskrbimo za varnost blaga med premikom in v času shranjevanja vašega tovora. Zavedamo se, da je pomemben del vsakega transporta prekladanje in skladiščenje, da se zagotovi dostava nepoškodovanega blaga

Storitve

Izposoja kombi vozila in avto prikolic

Nudimo vam izposojo naslednjih vozil:

  • VW transporter (7+voznik),
  • Cerada (4×20 m) – 2x,
  • Avto prikolica za prevoz avtomobilov.

 

Storitve

Organizacija prevozov

Organizacija transporta za mnoge predstavlja naporno in stresno opravilo. Ker sodelujemo z mnogimi prevozniki, logističnimi centri…redno spremljamo aktualne informacije. Logistika je področje, kjer je zelo veliko sprememb, zato vam z veseljem pomagamo pri organizaciji enkratnih in ponavljajočih prevozov.

Zanesljivost

Pokličite nas

Naročite prevoz

Želite izvedeti več o našem delu in o naših storitvah?

sl_SISlovenian